Header Slider (2)

Fotografie in de Praktijk II (info: 0651163780)


In deze echte praktijk cursus gaat u aan de slag met licht en compositie en staan stil bij het maken van portretten. Zowel interpretatie- als groepsportretten. Ook oefent u uitgebreid met de (externe) flitser.
Voor deze cursus komen we 5 zaterdagen (om de week) bijelkaar.

Programma

  • Compositie en licht
  • Portretten (registratie en interpretatie)
  • Fitsen met een externe flitser
  • Interpretatieportretten met en zonder flitser
  • Groepsfoto’s met en zonder flitser

De cursus wordt afgesloten met een tentoonstelling in de Arcade van de foto’s die gemaakt zijn tijdens de cursus, of van een in onderlingoverleg te bepalen eindopdracht.

Aanpak

We beginnen om 10.00 uur.
Behalve de eerste les wordt het eerste gedeelte van de les besteed aan het bespreken van de uitgewerkte opdrachten. Daarna volgt een verdieping in de lesstof van die ochtend. Na een stukje theorie (max 30 miniuetn) gaat u aan de slag in de praktijk.. Soms binnen, maar meestal buiten. De resuktaten worden gezamenlijk besproken.
Elke les wordt omstreeks 12.15 uur afgesloten met een nieuwe opdracht.

  • Voor deelname aan deze cursus is het belangrijk dat u de werking van uw camera min of meer beheerst en dat deze minimaal beschikt over een halfautomatische instellingsmogelijkheid (voorkeuze diafragma en snelheid ) en belichtingscompensatie.

Cursusdata en kosten

Deelname aan deze cursus kost €125,00.
Het aantal deelnemers is minimaal 6 personen (maximaal 10 personen).

De cursus  begint op 22 september. 
(De cursus beslaat 5 zaterdagen. De volgende cursusdag is 2 weken later enzovoorts. Er wordt rekening gehouden met de herfstvakantie)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U kunt hier,  of via  06 51163780,  ook terecht met uw vragen.

De cursus wordt gegeven in de Arcade, Octavialaan 61 2314 BN Leiden.

 

Facebook Like&Share