Header Slider (2)

Cursus Fotografie in de praktijk

 Een aanrader deze cursus!  Goeie docent en leuke mede-cursisten. Ongehoord veel geleerd, vooral kijken en kijken en kijken voordat je klikt. Mijn foto's worden steeds beter.
Karin
--------------------

Fijne cursus om te doen. Je leert goed nadenken voordat je een foto maakt.
Jort

--------------------

Ik heb de cursus als zeer positief ervaren. In de vijf lessen die de cursus duurde heb ik veel geleerd door de deskundige en enthousiaste uitleg. Ik heb geleerd om goed te kijken naar wat ik wil fotograferen en niet zomaar te ‘knippen’.  Wat ik ook prettig vond was dat we in de les direct het geleerde in praktijk moesten brengen en we meteen daarna de foto's van elkaar bekeken en onze mening daarover konden geven.  Daar heb ik veel van geleerd. De lengte van de cursus was wat mij betreft voldoende.
Dagmar 
---------------------

Ik heb de cursus met veel plezier gevolgd. Rob was heel toegankelijk en duidelijk. En ik ben weer enthousiast gemaakt om foto’s te maken, zeker met de handvatten die ik tijdens de cursus heb meegekregen. Als er nog een vervolgcursus georganiseerd wordt, zou ik er graag weer bijzijn.
Cor
---------------------

Gedurende een aantal zaterdagen aan het begin van dit jaar heb ik me samen met negen andere cursisten op de know-how van de fotografie gestort. Onder leiding van Rob Beurse hebben we voorbeelden en eigen creaties besproken, en de opgedane kennis direct toegepast in de praktijk.
Een van de speerpunten van de cursus was compositie. Ik fotografeer nog zelf niet zo lang, dus het was best wel wennen om ineens zo inhoudelijk over beeld te praten. Gelukkig weet Rob er alles van, en kan hij het ook nog op een hele prettige, inspirerende en toegankelijke manier uitleggen. Composities met scherptediepte, horizontale, verticale en inlopende lijnen, tegen-, front- en strijklicht, negatieve ruimte… Eerst was het allemaal Chinees voor mij. Maar het kwartje is nu aardig gevallen! En niet alleen bij mij – alle deelnemers aan de cursus zijn naar mijn idee met grote sprongen vooruit gegaan. Ik heb elke week geweldig mooie plaatjes voorbij zien komen. Het is heel gaaf dat de cursus eindigt met een expositie, waarbij we de foto’s die we gemaakt hebben kunnen laten zien.
Een tip die ik wil meegeven aan mensen die deze cursus gaan volgen is om van tevoren goed de tijd te nemen om je camera technisch te leren kennen - zorg dat je weet waar alle knopjes zitten en wat ze doen. Dan kan je optimaal al het besprokene toepassen, en verdoe je geen tijd met zoeken.
Laurien
---------------------


 Workshop Studiofotografie

We kijken echt terug op een ontzettende gezellige middag. Je voelde ons goed aan en we hebben er voor ons gevoel maximaal uitgehaald wat erin zat. Dit weekend met mijn moeder de foto’s geselecteerd en bewerkt die we tijdens de workshop hebben gemaakt.
Nogmaals ontzettend bedankt en onderstaand een korte impressie.
Pieter-Kees de Groot

 portret 1familie 3familie 6


Bedrijfsfotografie 

Heb je een professionele fotograaf nodig? Dan kan ik Rob van harte aanbevelen. Hij heeft verschillende producties voor mijn bedrijf gefotografeerd waaronder foto’s voor jaarverslagen van de maatschappelijke opvang De Binnenvest, de Landelijke Veiligheidsdagen van het Programma Veiligheid Voorop en ook feesten, partijen, verbouwingen. Rob weet altijd bijzondere invalshoeken te bedenken en brengt de essentie van mens en product op een levendige manier in beeld.
Pico Communicatie/Caroline Piet


 Foto's voor website's

Rob had direct in ons eerste gesprek een beeld bij ons verhaal en heeft dat omgezet in een set geweldig mooie foto’s die exact het verhaal vertellen dat we willen uitstralen met onze site en Uitgeverij mapini.nl
Mapini.nl/Martin Nieuwland

 

Facebook Like&Share